Enterprise Drupal Gardens siktar in sig på multiwebbplatsägare

In Drupal, MU / Multisajt, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Projektet Enterprise Drupal Gardens från 2010 har presenterats i en uppdaterad version. SaaS-lösningen, som tuffar på men i snigeltakt jämfört med superstjärnan WordPress, fokuserar nu på adminstratörer som hanterar multipla webbar och söker en enkel, GUI-styrd hyrlösning för att samla och administrera många webbar. Några USP:ar som nämns med just Enterprise Drupal Gardens är: Eliminera risken av att bli inlåst med OpenSaaS Skapa kompletta webbplats-templates för att rulla ut sajter snabbt Konfigurera snabbt komponenter för rika...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment