EPiServer äntligen innanför tullarna

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström8 Comments

Så har äntligen EPiServer bestämt sig för att lämna sin avkrok i Akalla. Källor berättar för MKSE att på ett internt informationsmöte under onsdagens morgon angavs nya adressen, Regeringsgatan 67 i Stockholm. Cityadressen kommer nog hjälpa vid både rekrytering av nya talanger samt göra livet enklare för Sami, Johan och Maria. Som antagligen har fler kundbesök på eget kontor att vänta sig. Det har varit svårt att hitta lokaler som både är prisvärda, erbjuder ventilation och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Dom där “källorna” som “berättar för MKSE” om det “interna informationsmötet” känns smått överskattade, Mikael Runhem offentliggjorde detta imorse kl 9 (adressen och att dom flyttar in runt den 15 augusti) :)

  2. Dom där “källorna” som “berättar för MKSE” om det “interna informationsmötet” känns smått överskattade, Mikael Runhem offentliggjorde detta imorse kl 9 (adressen och att dom flyttar in runt den 15 augusti) :)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.