EPiServer äntligen innanför tullarna

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström8 Comments

Så har äntligen EPiServer bestämt sig för att lämna sin avkrok i Akalla. Källor berättar för MKSE att på ett internt informationsmöte under onsdagens morgon angavs nya adressen, Regeringsgatan 67 i Stockholm.

Cityadressen kommer nog hjälpa vid både rekrytering av nya talanger samt göra livet enklare för Sami, Johan och Maria. Som antagligen har fler kundbesök på eget kontor att vänta sig.

Det har varit svårt att hitta lokaler som både är prisvärda, erbjuder ventilation och luftkomfort för de månghövade utbildningstillfällena samt kan rymma kylanläggningen EPiHosting kräver. Redan i mars berättade Peter Larsson för mig att EPiServer var nära att skriva under på två andra adresser, i city och på Kungsholmen. Men Regeringsgatan var bäst för EPiServer.

Update: 15:e augusti sker flytten och lokalerna är på 1820 kvadratmeter.

Kommentarer

  1. Dom där ”källorna” som ”berättar för MKSE” om det ”interna informationsmötet” känns smått överskattade, Mikael Runhem offentliggjorde detta imorse kl 9 (adressen och att dom flyttar in runt den 15 augusti) :)

  2. Dom där ”källorna” som ”berättar för MKSE” om det ”interna informationsmötet” känns smått överskattade, Mikael Runhem offentliggjorde detta imorse kl 9 (adressen och att dom flyttar in runt den 15 augusti) :)

Leave a Comment