EPiServer äntligen innanför tullarna

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström8 Comments

Så har äntligen EPiServer bestämt sig för att lämna sin avkrok i Akalla. Källor berättar för MKSE att på ett internt informationsmöte under onsdagens morgon angavs nya adressen, Regeringsgatan 67 i Stockholm. Cityadressen kommer nog hjälpa vid både rekrytering av nya talanger samt göra livet enklare för Sami, Johan och Maria. Som antagligen har fler kundbesök på eget kontor att vänta sig. Det har varit svårt att hitta lokaler som både är prisvärda, erbjuder ventilation och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Dom där “källorna” som “berättar för MKSE” om det “interna informationsmötet” känns smått överskattade, Mikael Runhem offentliggjorde detta imorse kl 9 (adressen och att dom flyttar in runt den 15 augusti) :)

  2. Dom där “källorna” som “berättar för MKSE” om det “interna informationsmötet” känns smått överskattade, Mikael Runhem offentliggjorde detta imorse kl 9 (adressen och att dom flyttar in runt den 15 augusti) :)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.