EPiServer bygger iPhone app för EPiServer 5 och 6

In iPhone, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Får höra att EPiServer labbar på en egen iPhone app som, om den lämnar labbet, väntas släppas senare i år. Den ska skrivas i C# (ovanligare än det sedvanliga Objective C för iPhone utveckling) via Mono .NET. Funktioner ska det mest basala, att kunna skriva och editera EPiServer CMS 5 sidor. Liknande WordPress for iPhone. Släpps EPiServer iPhone app publikt kommer den då troligtivis även ha byggts ut för att stödja EPiServer CMS 6, som släpps...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Ytterliggare en iPhone App att se fram emot! | Webbtaktik.se

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.