EPiServer CMS on Windows Azure når milstolpe

In Cloud / Förvaltning, Microsoft .NET, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

EPiServer med några dussin egna utvecklare kan tacka ännu en oberoende arkitektstjärna som med open source-ambitioner hjälper till att ta den properitära plattformen in i framtiden. Daniel Berg från Sogeti är den senaste att dra ett större lass som kommer hjälpa EPiServer inför 2011 års utmaningar. Hans projekt "EPiServer CMS on Windows Azure" har nu lett till att han skalat om EPiServer ramverket till sex enklare block för att passa in i Azure arkitekturen. Med .NET...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.