EPiServer Composer vill också vara kostnadsbesparande

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Martin Stenke, tidigare DropIT, är numera ansvarig för EPiServer Composer, tidigare EPiServer Extension X3. Han vill att även den omdöpta EPiServer Composer ska andas e-handel. EPiServer Composer ska inte bara vara ett trevligt drag-n-drop administratörsgränssnitt, den nya EPiServerkomponenten ska tydligen användas för att "öka din försäljning online". Enligt företaget ska detta ske tillsammans med gratisverktyget Google Website Optimizer. I kombination med EPiServer Composer ska det ge en vy över hur ROI utvinns på fler sätt än...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.