EPiServer erkänd tillgänglighetsaktör även i Norge

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Tillgänglighet by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Bryr sig USA om tillgänglighet / accessibility har EPiServer allt fler referenser att hämta. Det i svensk offentlig sektor, och bland tillgänglighetsaktörer, så populära och prisade CMS:et börjar ta motsvarande mark även i Norge. Det vart storslam under gårdagens Kvalitet 2010-prisutdelning. På en WordPress CMS meddelade Kvalitet 2010 att EPiServer-kunderna Forskningsetiske komiteer, Kongsvinger.kommune.no och Stortinget.no hade vunnit priser för Årets Tillgänglighet, Årets kommun och Årets stat. Inom tillgänglighet tittade norrmännen på: I. Tilgjenglighet for alle...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.