EPiServer-fokuserade Star Republic levererar e-handel åt Privab

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Optimizely/Episerver Commerce, Star Republic by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Den stora godis, läsk och glass grossisten Privab har valt Star Republic då de tar fram en ny, B2B inriktad e-handel. Star Republic ansluter samtidigt i mars 2012 som den senaste EPiServer Commerce partnern. Bolaget ansluter därmed från ett annat håll än tidigare EPiServer Commerce-leverantörer som främst varit etablerade, EPiServer CMS-kunniga webb- och IT-bolag. Som i flera fall saknat tidigare e-handelserfarenhet. Star Republic säger sig vid starten kunna presentera hela 17 utvecklare som kan skapa EPiCommerce-lösningar.... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. 10 anställda omsätter 15 millar 20101231 och har nu drygt ett år senare 17 epicommerceutvecklare efter en release om att de ska jobba med en kund… Det är ju helt fantastiskt!

  2. Kolla den här då som jag hitta idag! http://di.se/Default.aspx?pid=777__NewsDeskPressReleasePageProvider&epslanguage=sv&referrer=http%3A%2F%2Ft.co%2Fh1YOb7Aw

  3. Observera att nyheterna om EPiServer och Privab inte har med varandra att göra. Privabs lösning kommer inte att bygga på EPiCommerce.

Leave a Comment