Episerver för okänt på en global marknad, VD kommer åtgärda

In CXM, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Episervers nya VD har adresserat sina anställda och branschen i ett uttalande vad han tycker om Content, CMS, e-handel och Episerver som varumärke. Exakt 90 dagar efter han lämnade SAP och tog över VD-rollen.

Det framkommer att Alexander Atzberger tycker Episerver som varumärke är alldeles för okänt. Marknad har inte fått ut ”Epi” på det sätt Alex hade hoppats sett till produktbolagets storlek. Det var uppenbarligen lättare att snabbt få audiens hos de större kunderna när man hette SAP i USA. Detta måste rättas till. Det lär däremot vara en reflektion från New York-kontoret Alex sitter på. I både Stockholm/Sverige/Norden, London och t ex Nashua är nog uppfattningen annorlunda baserat på tidigare CMO James Norwoods och Jessica Dannemans arbete.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  SSAB Tibnor satsar på SAP Marketing Cloud, vill locka yngre medarbetare med Joule genAI

Atzberger uppskattar annars den platta organisationen, att content fortfarande är en viktig del för många kunder samt att B2B-förvärven som Insite Software kommer med en aktiv och uppskattande utvecklargrupp.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss