Episerver för okänt på en global marknad, VD kommer åtgärda

In CXM, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Episervers nya VD har adresserat sina anställda och branschen i ett uttalande vad han tycker om Content, CMS, e-handel och Episerver som varumärke. Exakt 90 dagar efter han lämnade SAP och tog över VD-rollen. Det framkommer att Alexander Atzberger tycker Episerver som varumärke är alldeles för okänt. Marknad har inte fått ut "Epi" på det sätt Alex hade hoppats sett till produktbolagets storlek. Det var uppenbarligen lättare att snabbt få audiens hos de större kunderna när...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon