EPiServer köper egna enheten, namnger EPiServer 8

In Microsoft .NET, Nyheter, Optimizely/Episerver, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Vietnamesiska namnen EPiServer Research and Development Ltd. med 40 anställda köps upp i sin helhet av moderbolaget. Låglönebolaget har till stor del ansvarat för utveckling och test av olika EPiServer-varianter sedan femman. EPiServer Research and Development Ltd. har tidigare även ansvarat för att testa och integrera all tredjepartsprogramvara.

EPiServer kallar förvärvet en nysatsning på Asien och Stilla havsregionen, men då gäller det även att satsa på EPiServer Research and Development Ltd. Bolaget har indirekt redan varit där i sju år så det är ingen nyetablering.

Det ska dessutom vara välkomnat att få in ny .NET-kompetens i bolaget, i Sverige har flera med den bakgrunden lämnat svenska EPiServer under 2015.

SmartOSC och svenskledda Niteco med 83 certifierade EPiServer-utvecklare (+27 på några månader!) är andra EPiServer-aktiva partners i landet. Den senare har även börjat konsulta inom PHP och andra system.

Stockholm och Nashua är de andra R&D enheterna.

Just det, så har ”EPiServer 8” fått ett namn, den heter inte åttan men målande ”EPiServer Summer ‘15 launch” berättar ett annat pressmeddelande.

0st
gillar EPiServer R&D Vietnam på Fejjan, imponerande

I Summer ’15 launch har ett gäng nya egenskaper lagts till, som grafisk jämförelse av properties i olika versioner av en sida, en ny egenskap för att skapa en typ av EPiServer multiple content och en ny sökvariant för internt och externt bruk.

Leave a Comment