EPiServer köper X3, XEND och XMAP av DropIT

In Modul / Extension, Nyheter, Optimizely/Episerver by edenstrom8 Comments

EPiServer med VD Peter Larsson  köper affärsområdet "Moduler" från DropIT (del av EDB / Guide) med VD Jesper Nyhlin. Kopplingen mellan bolagen är mångårig. DropIT:s försäljningschef Anders Runhem är bror med EPiServers CTO Mikael Runhem. De har genomfört affärer tidigare. Business Development Manager Gustav Lagercrantz från tidigare Netstar ska också varit inblandad i affären. Under 2008 noterade jag en del amerikanska CMS-tillverkare som shoppade blivande moduler. Frågan nu är vad alla utvecklare på EPiServer, produktbolaget har...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Framtiden! ;) Mark Red hjälper dig att göra bra affärer på nätet. Det gör vi med hjälp av analyser, strategier och koncept som ger bevisad effekt och är ett nytt affärsområde/varumärke inom Dropit.

  Kom förbi på Mäster Samuelsgatan 42, 5tr så får vi berätta mera. Vinprovning 15:30 imorgon fredag?!

  http://www.markred.se

 2. Framtiden! ;) Mark Red hjälper dig att göra bra affärer på nätet. Det gör vi med hjälp av analyser, strategier och koncept som ger bevisad effekt och är ett nytt affärsområde/varumärke inom Dropit.

  Kom förbi på Mäster Samuelsgatan 42, 5tr så får vi berätta mera. Vinprovning 15:30 imorgon fredag?!

  http://www.markred.se

 3. Härligt, nytt affärsområde, som Avantime alltså! Är det lättare att vara strategisk och kreativ på Mäster Samuelsgatan 42 än i Solna? ;) Ang. invitation, se e-mail!

 4. Härligt, nytt affärsområde, som Avantime alltså! Är det lättare att vara strategisk och kreativ på Mäster Samuelsgatan 42 än i Solna? ;) Ang. invitation, se e-mail!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.