EPiServer köper X3, XEND och XMAP av DropIT

In Modul / Extension, Nyheter, Optimizely/Episerver by edenstrom8 Comments

EPiServer med VD Peter Larsson  köper affärsområdet "Moduler" från DropIT (del av EDB / Guide) med VD Jesper Nyhlin. Kopplingen mellan bolagen är mångårig. DropIT:s försäljningschef Anders Runhem är bror med EPiServers CTO Mikael Runhem. De har genomfört affärer tidigare. Business Development Manager Gustav Lagercrantz från tidigare Netstar ska också varit inblandad i affären. Under 2008 noterade jag en del amerikanska CMS-tillverkare som shoppade blivande moduler. Frågan nu är vad alla utvecklare på EPiServer, produktbolaget har... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Framtiden! ;) Mark Red hjälper dig att göra bra affärer på nätet. Det gör vi med hjälp av analyser, strategier och koncept som ger bevisad effekt och är ett nytt affärsområde/varumärke inom Dropit.

  Kom förbi på Mäster Samuelsgatan 42, 5tr så får vi berätta mera. Vinprovning 15:30 imorgon fredag?!

  http://www.markred.se

 2. Framtiden! ;) Mark Red hjälper dig att göra bra affärer på nätet. Det gör vi med hjälp av analyser, strategier och koncept som ger bevisad effekt och är ett nytt affärsområde/varumärke inom Dropit.

  Kom förbi på Mäster Samuelsgatan 42, 5tr så får vi berätta mera. Vinprovning 15:30 imorgon fredag?!

  http://www.markred.se

 3. Härligt, nytt affärsområde, som Avantime alltså! Är det lättare att vara strategisk och kreativ på Mäster Samuelsgatan 42 än i Solna? ;) Ang. invitation, se e-mail!

 4. Härligt, nytt affärsområde, som Avantime alltså! Är det lättare att vara strategisk och kreativ på Mäster Samuelsgatan 42 än i Solna? ;) Ang. invitation, se e-mail!

Leave a Comment