EPiServer Meetup lockar med HTML5, UI, Selenium2 och Sauce OnDemand

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

EPiServer Meetup i Stockholm firar under torsdagskvällen tionde träffen. Logica står för värdskapet för första gången och hela 120 platser gjordes tillgängliga. Så många intresserade har det funnits vid tidigare 9 sammankomster, men kanske Logicas placering i Nacka gjorde att "enbart" 85 tackade ja denna gång. På ständiga arrangörerna Fredrik Haglund, René Voigt och Ted Nybergs agenda för kvällen står: HTML5 för webbutvecklare [Danwei Tran Luciani, Microsoft]  Snabbdemo av Selenium2 och Sauce OnDemand [Fredrik Haglund, Avantime]  UI-testning med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.