EPiServer MobileCenter är EPiServers första iPhone app

In iPad, iPhone, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

EPiServer AB har i helgen släppt den EPiServer iPhone app som utvecklats sedan i början av mars. EPiServer MobileCenter fick den heta.

App’en gör en sajtägares EPiServer Dashboard gadgets mobila och tillgängliga från iPhone och iPad. Den nya releasen av EPiServer CMS 6 verkar ändrat app’ens fokus. App’en är givetvis skriven i C#. Det går via Mono .NET tydligen skriven i Objective C som de flesta andra appar. Uppgifterna från i mars om .NET-patriotism gäller inte längre.

Vi har mer på samma ämne:  Sitecore bakom martech-investering på 9,98 mdr, världshistoriens största enligt Tzikakis

Kommentarer

  1. En liten men naggande god rättelse, appen är skriven i Objective C.

  2. Än så länge inte tillgänglig i den svenska appstore, bara den norska

  3. Pingback: Tweets that mention EPiServer MobileCenter är EPiServers första iPhone app | Might Know Something Else -- Topsy.com

  4. Hade varit skoj om det blev Mono, men med tanke på att Apple ändrade policyn kring andra programspråk för bara ett par veckor sedan är väl Objective-C ganska logiskt… ;)

  5. MonoTouch är riktigt bra och skapar ett enklare sätt att utveckla till iphonen. Det är lätt att utveckla med men koncepten med views och interface builder är jobbigare och kräver mer av utvecklaren. I alla fall versionen som vi använda som va monotouch 2.0. Dessutom va miljön MonoDevelop inte stabil.

Leave a Comment