EPiServer 7.5, EPiServer MobileCenter, iPhone app iPad, iPhone, Nyheter, Optimizely/Episerver

EPiServer MobileCenter är EPiServers första iPhone app

In iPad, iPhone, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

EPiServer AB har i helgen släppt den EPiServer iPhone app som utvecklats sedan i början av mars. EPiServer MobileCenter fick den heta. App'en gör en sajtägares EPiServer Dashboard gadgets mobila och tillgängliga från iPhone och iPad. Den nya releasen av EPiServer CMS 6 verkar ändrat app'ens fokus. App'en är givetvis skriven i C#. Det går via Mono .NET tydligen skriven i Objective C som de flesta andra appar. Uppgifterna från i mars om .NET-patriotism gäller inte...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. En liten men naggande god rättelse, appen är skriven i Objective C.

  2. Än så länge inte tillgänglig i den svenska appstore, bara den norska

  3. Pingback: Tweets that mention EPiServer MobileCenter är EPiServers första iPhone app | Might Know Something Else -- Topsy.com

  4. Hade varit skoj om det blev Mono, men med tanke på att Apple ändrade policyn kring andra programspråk för bara ett par veckor sedan är väl Objective-C ganska logiskt… ;)

  5. MonoTouch är riktigt bra och skapar ett enklare sätt att utveckla till iphonen. Det är lätt att utveckla med men koncepten med views och interface builder är jobbigare och kräver mer av utvecklaren. I alla fall versionen som vi använda som va monotouch 2.0. Dessutom va miljön MonoDevelop inte stabil.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.