EPiServer MobileCenter är EPiServers första iPhone app

In iPad, iPhone, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

EPiServer AB har i helgen släppt den EPiServer iPhone app som utvecklats sedan i början av mars. EPiServer MobileCenter fick den heta. App'en gör en sajtägares EPiServer Dashboard gadgets mobila och tillgängliga från iPhone och iPad. Den nya releasen av EPiServer CMS 6 verkar ändrat app'ens fokus. App'en är givetvis skriven i C#. Det går via Mono .NET tydligen skriven i Objective C som de flesta andra appar. Uppgifterna från i mars om .NET-patriotism gäller inte... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. En liten men naggande god rättelse, appen är skriven i Objective C.

  2. Än så länge inte tillgänglig i den svenska appstore, bara den norska

  3. Pingback: Tweets that mention EPiServer MobileCenter är EPiServers första iPhone app | Might Know Something Else -- Topsy.com

  4. Hade varit skoj om det blev Mono, men med tanke på att Apple ändrade policyn kring andra programspråk för bara ett par veckor sedan är väl Objective-C ganska logiskt… ;)

  5. MonoTouch är riktigt bra och skapar ett enklare sätt att utveckla till iphonen. Det är lätt att utveckla med men koncepten med views och interface builder är jobbigare och kräver mer av utvecklaren. I alla fall versionen som vi använda som va monotouch 2.0. Dessutom va miljön MonoDevelop inte stabil.

Leave a Comment