EPiServer och Ektron slås samman för ny storsatsning?

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Uppgifter från USA gör gällande att Ektrons nya ägare Accel-KKR även lagt ett bud på svenska EPiServer och planerar att slå samman sina två .NET-baserade förvärv till ett gemensamt bolag. Det har tisslats och tasslats om att Ektron-förvärvet skulle vara större än enbart ett övertagande och på pappret stämmer affären bra då EPiServer är starka i Europa, Ektron i USA och att bolagen tekniskt och strategiskt liknar varandra och borde kunna åtnjuta flera stordriftsfördelar. Det stämmer även på pappret...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. EPiServer och Ektron får även nytt DAM i Accel bolaget North Plains.

Leave a Comment