EPiServer satsar på Tyskland och Spanien, får ny partner

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

EPiServers satsar mest krut på två relativt nya marknader inför tredje kvartalet 2012. Då sägs det vara Tyskland och Spanien som gäller. Och lagom till den förstnämnda av de två har de nu även fått en första, lokal partner. Det är den globala IT-konsulten Valtech, som redan jobbar med EPiServer vid företagets verksamheter i Sverige, England och Indien, som berättar att det tyska bolaget Valtech H2O just satsat på ett EPiServer partnerskap. Ansvarig på kontoret är...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.