EPiServer satsar på Tyskland och Spanien, får ny partner

In Episerver, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

EPiServers satsar mest krut på två relativt nya marknader inför tredje kvartalet 2012. Då sägs det vara Tyskland och Spanien som gäller.

http://www.valtech.de/templates/images/home/valtech_logo__home_inverted.png

Och lagom till den förstnämnda av de två har de nu även fått en första, lokal partner. Det är den globala IT-konsulten Valtech, som redan jobbar med EPiServer vid företagets verksamheter i Sverige, England och Indien, som berättar att det tyska bolaget Valtech H2O just satsat på ett EPiServer partnerskap. Ansvarig på kontoret är Christoph Kipp.

Vi har mer på samma ämne:  Episervers ägare köper in sig i API-first e-handelslösningen Commercetools samt Contentstack headless

Valtech säger sig totalt ha erfarenhet från 40 EPiServer projekt, inräknat alla 1600 anställda vid samtliga kontor. På det svenska kontoret har dock antalet certifierade fluktuerat en aning de senaste kvartalen, just nu 12 personer.

I Spanien finns ett endaste partnerskap i Barcelona-baserade Logica Grupo Gesfor. Logica, vars svenska EPiServer-kompetens just varit på Malta för “Logica EPiServer Summit 2012” tillsammans med representanter från EPiServer.

Varken den tyska eller spanska partnern har några kundreferenser eller certifierade utvecklare.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.