EPiServer skaffar ny intelligent DAM-partner i Celum

In CXM, DAM, Optimizely/Episerver, PIM, Play-kanal / Multimedia by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

QBank, ImageVault och inRiver PIM för den delen får stå tillbaka då amerikanska EPiServer knyter till sig Celum som ny DAM-partner. EPiServer har nu slutfört integrationen av celums Digital Asset Management lösning. Lösningen möjliggör bilder, video och ljud i flera kanaler och för flera olika skärmar.

http://www.celum.com/assets/images/logo_celum.png

Det fina med celum ska vara att DAM-hanteringen har en lösning för bild- och storlekshantering då en användare skiftar från desktop till mobil. Ett aktuellt ämne där UX:are och frontendare trots tre år med responsive design faktiskt inte kunnat enas om vad som är bäst av Foresight.js, Picturefill, Sencha.IOCapturing (Mobify.js 2.0, Responsive Images, Adaptive Images, HiSRC, rwdImages etc. i kombination eller allena för att hantera anpassade bilder.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Frontify köper bolag, skapar "ny era för DAM-plattformar"

Performance, preloading och att snabbt kunna upptäcka vilka bandbreddsmöjligheter som finns för nedladdning av content ställer till det.

http://www.celum.com/imagine_productfeature_startseite1.png

Tidigare givna DAM-partnern ImageVault har samtidigt släppts i en ny version 4.4. Produkten kom i en helt omskriven version 4.0 för ett år sedan, med då hade företaget tappat många potentiella kunder pga. utdragen utvecklingstid.

Leave a Comment