Episerver skapar Content Migration Service verktyg för att få fler upp i molnet

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

In i molnet ska de. Så många Episerver on-premise det bara går. Nu börjar verktygen som ska hjälpa till att konvertera kunderna dyka upp. Först ut är nya släppet Episerver Content Migration Service. Det är egna Episerver Expert Services som har tagit fram en migreringstjänst som på ett "kostnadseffektivt sätt" kan flytta existerande innehåll från Episerver CMS till Episerver Digital Experience Cloud. Väl uppe i Digital Experience Cloud hoppas Episerver att kunderna snabbt ska kunna "dra nytta...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment