EPiServer släpper integrationsprodukter för Microsoft CRM och Enterprise Search

In CRM Customer Relationship Management, Modul / Extension, Nyheter, Optimizely/Episerver by edenstrom6 Comments

EPiServer är på gång att utöka antalet integrationsprodukter. EPiServer Connect for SharePoint kommer få kollegor i EPiServer Connect for Microsoft CRM. Även en avancerad integration med olika sökmotorer kommer via nya EPiServer Connect for Search. Releasedatum är ännu okänt.

Vi har mer på samma ämne:  Cinode säljer CRM och HR-stöd till Knowit/Cybercom, Semcon, Forefront, Omegapoint, Telia och H&M

Kommentarer

  1. Jag har hört om några fall då man kompletterat Sharepoint med EPiServer. Helt klart en bra idé om man tycker att Sharepoints CMS-funktioner är för begränsade eller svåranvända. Eller om man bara vill dra in lite information från Sharepoint i den externa webben men i övrigt skilja internt från externt.

  2. Jag har hört om några fall då man kompletterat Sharepoint med EPiServer. Helt klart en bra idé om man tycker att Sharepoints CMS-funktioner är för begränsade eller svåranvända. Eller om man bara vill dra in lite information från Sharepoint i den externa webben men i övrigt skilja internt från externt.

Leave a Comment