EPiServer sommaren 2008

In Nyheter, Optimizely/Episerver by edenstrom1 Comment

Tog ett snack om vad som hänt på sistone i EPiServers värld med Sami Grahn, Partner Manager på EPiServer. Han berättade att Microsoft väsnats en del under sommaren. Högljudda byggadsarbeten äger rum utanför EPiServers entré i Akalla. Han nämnde även att: Den i Stockholm nyligen genomförda Pride-festivalens officiella webbplats snickrades ihop av Fredrik Haglund (för övrigt en av endast fem konsulter som blivit utsedd till EMVP, EPiServer Most Valued Professional) på EPiServer CMS. Det svenska klädföretaget...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Renault.se på Episerver från 2008 skulle behöva byggas om.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.