EPiServer välkomnade 250 partners till Regeringsgatan 67

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Under torsdagskvällen firade EPiServer sitt nya, varma kontor. Med varmt menar jag luftkonditioneringen under kvällen, inte det tidigare initiativet "varma webbplatser", warm websites. Till kontoret ska förhoppningsvis ännu fler centralt belägna, CMS köpstarka grannar kunna bjudas in. Mitt i smeten. Två våningar på Regeringsgatan 67 handlar det om. Inte fler kundbesök "hos er", som de själva förnöjsamt uttryckte det. För de som kom tidigt hade en första demo av kommande storreleasen EPiServer 6 förberetts. Den versionen... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Jag gillade det jag såg. EPiServer CMS är fortfarande grunden men tar liksom ett steg tillbaka för analysverktygen och gör hela plattan än mer affärsinriktad. Det visar var skåpet ska stå. Att CMS inte bara handlar om att publicera ut saker utan också om att analysera trafik, optimera och profilera sina webbplatser.
  Det var mycket mer av ett ”enterprise”-CMS som vi såg igår kväll. Utmaningen ligger i att leverera det utlovade. Något som EPiServer brukar fixa.

 2. Men komigen, klart kunderna ska uppgradera så att dom får TinyMCE istället för den bakåtsträvande editor som nu existerar (IE only om jag minns rätt).

  TinyMCE stödjer ju flera browsers, det borde ju innebära att hela guit nu funkar med mer än bara MSIE, det är väl ett hyfsat bra steg.

  Kan vara bra att inte ta för stora steg heller, däremot är det ju ganska ”synliga” steg (lätt att sälja in, dema, jämnfört med bara kodändringar som ingen ser), redigering av text kan man väl säga är en grundläggande funktion i hela CMSet.

  Kul också att TinyMCE är svenskt liksom resten av CMSet :)

 3. Kunde tyvärr inte delta på Nalen, men vill ändå tacka EPiServer för en grym fest på Regeringsgatan. De är som vanligt generösa ut i fingertopparna till allt som bjuds! Stort TACK!

Leave a Comment