ERA mäklare live på Umbraco av Obviuse

In Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Nystartade Obviuse med Palle Derkert, Anders Brohäll, Peter Bergström och Tor Andersson har släppt sin första release. Det på favorit CMS:et Umbraco. Det är mäklarkedjan ERA som lanserar en helt ny webbplats. Då en klar majoritet av trafiken härstammar från Hemnet har fokus legat på att skapa bra objektsida, som ger besökaren all bostadsinformation och samtidigt puffar fördelarna med ERA och deras tjänster. Releaseinfon avslöjar för övrigt även att tid lagts på hanteringen av länken...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ett litet förtydligande, inlänkningarna från Hemnet är 65% från länken “Fler bilder” och resterande 35% från “Läs mer om bostaden”. Båda dessa länkar finns på objektsidan på Hemnet, inte på ERAs webbplats.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.