ERA mäklare live på Umbraco av Obviuse

In Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Nystartade Obviuse med Palle Derkert, Anders Brohäll, Peter Bergström och Tor Andersson har släppt sin första release. Det på favorit CMS:et Umbraco. Det är mäklarkedjan ERA som lanserar en helt ny webbplats. Då en klar majoritet av trafiken härstammar från Hemnet har fokus legat på att skapa bra objektsida, som ger besökaren all bostadsinformation och samtidigt puffar fördelarna med ERA och deras tjänster. Releaseinfon avslöjar för övrigt även att tid lagts på hanteringen av länken...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ett litet förtydligande, inlänkningarna från Hemnet är 65% från länken ”Fler bilder” och resterande 35% från ”Läs mer om bostaden”. Båda dessa länkar finns på objektsidan på Hemnet, inte på ERAs webbplats.

Leave a Comment