ERA mäklare live på Umbraco av Obviuse

In Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

http://www.obviuse.se/Content/Media/efb411310b164ada8d0c927b9316f6c3/macbook-htc.png

Nystartade Obviuse med Palle Derkert, Anders Brohäll, Peter Bergström och Tor Andersson har släppt sin första release. Det på favorit CMS:et Umbraco. Det är mäklarkedjan ERA som lanserar en helt ny webbplats.

Då en klar majoritet av trafiken härstammar från Hemnet har fokus legat på att skapa bra objektsida, som ger besökaren all bostadsinformation och samtidigt puffar fördelarna med ERA och deras tjänster. Releaseinfon avslöjar för övrigt även att tid lagts på hanteringen av länken ”Fler bilder”. Denna länk får ca. 65% av alla andraklick på mäklarens sajt.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  E-handelsbyrån växer med 30 procent, satsar på nya processer och inkludering

Obviuse har implementerat mäklarsystemet FasAd som mäklarsystem paralellt med Vitec Mäklarsystem (gamla SFD/Svensk fastighetsdata) som ska bytas ut till förmån för det förstnämnda.

Obviuse ska även konsultera på EPiServer, på EPiServer 7 hoppas de själva.

Kunden lämnar Cloud Nine som leverantör. För fyra år sedan valde ERA att slå upp en helt ny EPiServer CMS av nyss nämnda byrå. En installation vars nuläge är okänt.

Kommentarer

  1. Ett litet förtydligande, inlänkningarna från Hemnet är 65% från länken ”Fler bilder” och resterande 35% från ”Läs mer om bostaden”. Båda dessa länkar finns på objektsidan på Hemnet, inte på ERAs webbplats.

Leave a Comment