Ericsson.com landar på större, global Episerver installation

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Update: Ericsson.com har under 2015/2016 iscensatt en större upphandling av ny CXM/CMS/e-handelsplattform. Det verkar som telekombolaget föredragit en lokal partner i svenskgrundade Episerver den här gången. För det var inte så länge sedan, 2012, man gjorde ett tidigare försök på Drupal 6. Då av Wunderkraut/NodeOne och med stöd från Valtech. Men de projekten verkar inte levererat tillräckligt bra för fortsatt förtroende. Men nu ersätts främst ett större, skräddarsytt och med åren snårigt hemmabygge, får MKSE.com veta. Även SonyEricsson kastade ut sina Drupal...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment