Ersta diakoni uppdaterar Optimizely CMS med Visma och Oxys

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Visma och Oxys har under pandemin och för det nybyggda sjukhuset på Folkungagatan i Stockholm uppdaterat Ersta diakonis Optimizely CMS webbplats Erstadiakoni.se. Samt sett över hela den digitala närvaron. Detta i samband med att diakonin under 2020 bytte grafisk profil. Arbetet har innefattat förstudie, design- och UX-fas, frontend, SEO uppdateringar, kundresemappning, teknisk utveckling och ett löpande sökmotoroptimerings-uppdrag efter lanseringen.

Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning, professionellt och icke-vinstsyftande. Verksamheten började 1851 med att man byggde sitt första sjukhus för fattiga i Stockholm. Man startade [ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]Sveriges första sjuksköterskeutbilning och just nu pågår Ersta diakonis enskilt största projekt någonsin: byggandet av ett nytt sjukhus på Folkungagatan på Södermalm i centrala Stockholm.

Vi har mer på samma ämne:  SATS på god väg med egna headless flytten, köper in nytt CRM

Projektet ska innefattat att skapa kundresor för att försöka definiera besökarnas digitala resa. Det nya varumärket fördes även över i ett designsystem anpassat för webben.[/ppp_patron_only]