Espresso House live på Umbraco CMS av Westarc

In Google Maps, Nyheter, Umbraco, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Westarc är klara med en ny hemsida i Umbraco för Espresso House. Kafét, med 21 butiker över hela landet, fick en grafisk sajt med mycket färg, Google Maps, Coffee card-registrering och länkkopplingar till sociala nätverk. Den släpptes strax innan sommaren, berättar Kenneth Marklund. En Umbraco användare som berättar för MKSE.com de dock är på väg att eventuellt lämna plattformen är OwnIT. De tittar istället på WordPress CMS....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment