Euro Accident live med ny Skandinavisk digitalnärvaro, nya plattformar av Consid

In Java, Nyheter, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under helgen lanserades en helt ny webbplats och digitalnärvaro för Euro Accident Försäkringar och Hälsa, på svenska, danska och norska. Consid AB berättar att de fick förtroendet att leverera ett helhetsåtagande, från koncept och design till färdig webbplats samt även rådgivande i infrastruktur och arkitektur.

Under huven hittas numera SiteVision som CMS. Där ska teamet bakom utnyttjat de senaste tilläggen och teknikerna i plattformen för att bland annat leverera ett smartare inloggat läge för kunder och försäkringsförmedlare. Nu är medlemssektionen t ex helt sömlöst integrerat med bakomliggande försäkringssystem.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Malmö Stad köper in Formpipe ärendehantering, SiteVision och RPA på plats

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med över 1,5 miljarder svenska kronor i årlig premieomsättning och över 240 medarbetare på kontor i Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Oslo, Stockholm, Växjö och Örnsköldsvik.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss