Euro Accident live med ny Skandinavisk digitalnärvaro, nya plattformar av Consid

In Java, Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under helgen lanserades en helt ny webbplats och digitalnärvaro för Euro Accident Försäkringar och Hälsa, på svenska, danska och norska. Consid AB berättar att de fick förtroendet att leverera ett helhetsåtagande, från koncept och design till färdig webbplats samt även rådgivande i infrastruktur och arkitektur. Under huven hittas numera SiteVision som CMS. Där ska teamet bakom utnyttjat de senaste tilläggen och teknikerna i plattformen för att bland annat leverera ett smartare inloggat läge för kunder och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon