Europeisk Salesforce-konsult satsar på Sverige, öppnar nio kontor

In Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Amsterdamgrundade Nextview Consulting, som kallar sig för den ledande ”dedikerade Salesforce-konsulten i Europa”, öppnar nu i slutet av april upp hela nio nya kontor över Europa. Varav ett i Stockholm, meddelar bolagets Glenn Alexandersson. Huub Waterval, VD och grundare på Nextview Consulting, säger i ett uttalande att:

0 st
nya kontor öppnar Salesforceaktören upp samtidigt

 

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

” – Det finns ett växande behov av starka oberoende Salesforce-partners på många marknader. I en värld full av stora systemintegratörer ger Nextview kunderna nya valmöjligheter. Vi är helt dedikerade till Salesforce och möter inga lika konkurrenter när det gäller marknadsnärvaro, specialiseringar, certifieringar och branschkunskap. Med vårt stora, mångsidiga och specialiserade team säkerställer vi att rätt expert kommer att tilldelas varje specifikt och ofta komplext problem.”

De andra kontoren återfinns i Tyskland, Polen och Schweiz. Nextview Consulting har idag hela 800 certifieringar inom Salesforce. På kundlistan står Polestar, Asics, Mileway, Mitsubshi, Canon, CM.com, Boels Rental, Hornbach, Swiss Sense, Hypotheker, Santander, Koenig & Bauer, Randstad och IMCD.

Nextview har omkring 200 anställda. För tre år sedan gick Salesforce Ventures in i bolaget.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Så ser McKinsey's nya CRM-samarbete tillsammans med Salesforce ut