Europeiska.se designar om på EPiServer, buggar föga

In Google Maps, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Socialt intranät-satsande Europeiska har även lanserat en ny design på Europeiska.se. Webbredaktör Anna Nilsson beställde. Sajten ståtar med: Designföränderlig (bakgrund) carousel på startsidan Webfonts (Reenie font) Google maps för riskregioner och servicekontor Integrerade WordPress-bloggar (med samma webfont) En "alert" scriptad lightbox meddalande i både rött och grönt för felmeddelanden och varningar. Support ultimate används för support Kundo'n används för att marknadsföra en tävling (som går ut på att hitta buggar) MKSE.com skulle gärna bjudit på några...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ja eftersom bloggen har funnits länge är det många länkar som inte funkar, vi jobbar på det hela tiden men det är ett stort jobb :)
    / Anna (webbred)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.