Expressen 7.0 blir fysiskt, hakar på showroom trenden

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Efter ny läsplatteversion och satsningar på prestanda, deploys och webb-TV kommer nu Expressens samlade innovation de senaste kvartalen visas upp i ett eget fysiskt showroom. Expressen 7.0 kallas den delvis EPiServer-baserade satsningen och här ska Expressen på enheter som klockor, Android och Microsoft-telefoner, Spotify, läsplattor och Samsung-TV visas upp. Expressens showroom ska vara en plats där alla medarbetare kan testa egna produkter och komma med förslag. Thomas Mattsson hoppas att ett showroom blir ett bra steg i medieföretagets arbete med att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.