Expressen.se på Bink EPiServer CMS redan i år

In CDP, DMP, Nyheter, Optimizely/Episerver, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Nu är MKSE.com's uppgifter om Expressen.se CMS-byte till Binks Ukraina-supporterade och annonssystemförsedda EPiServer CMS helt officiella. Till Medievärlden säger ansvarie Mattias Carlson, redaktionschef Digitala Medier på Expressen, att projektet just startat. Anledningen till att lämna deras gamla Polopoly 9 CMS ska varit att: "Vi kommer att få ett bättre redaktörsgränssnitt som kräver mindre antal klick vilket gör oss snabbare. Det är ett av skälen till det här bytet." Bonnier-affärens värde för EPiServer växer för varje kvartal....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Från MV: Pedro Solinas (2011-03-21, 17:56)
    Mest fascineras jag av argumentet:
    “– Vi kommer att få ett bättre redaktörsgränssnitt som kräver mindre antal klick vilket gör oss snabbare. Det är ett av skälen till det här bytet.”

    De få tidningar som jobbat med EPI bannlyser systemet för antalet klick mm. EPI har en onödigt komplicerat administration som är bäst anpassad till nästintill statiska sajter, som t ex kommun och högskolesajter.
    Polopoly är givet att man lämnar, men varför i hela världen väljer man EPI i dagsläget? Helt oförklarligt!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.