Expressen.se på Bink EPiServer CMS redan i år

In CDP, DMP, Nyheter, Optimizely/Episerver, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Nu är MKSE.com's uppgifter om Expressen.se CMS-byte till Binks Ukraina-supporterade och annonssystemförsedda EPiServer CMS helt officiella. Till Medievärlden säger ansvarie Mattias Carlson, redaktionschef Digitala Medier på Expressen, att projektet just startat. Anledningen till att lämna deras gamla Polopoly 9 CMS ska varit att: "Vi kommer att få ett bättre redaktörsgränssnitt som kräver mindre antal klick vilket gör oss snabbare. Det är ett av skälen till det här bytet." Bonnier-affärens värde för EPiServer växer för varje kvartal.... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Från MV: Pedro Solinas (2011-03-21, 17:56)
    Mest fascineras jag av argumentet:
    ”– Vi kommer att få ett bättre redaktörsgränssnitt som kräver mindre antal klick vilket gör oss snabbare. Det är ett av skälen till det här bytet.”

    De få tidningar som jobbat med EPI bannlyser systemet för antalet klick mm. EPI har en onödigt komplicerat administration som är bäst anpassad till nästintill statiska sajter, som t ex kommun och högskolesajter.
    Polopoly är givet att man lämnar, men varför i hela världen väljer man EPI i dagsläget? Helt oförklarligt!

Leave a Comment