eZ CMS grundare tror på headless ecommerce, startar nytt bolag

In E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Dags för veckans andra headless e-commerce avtäckning. Norska eZs tidigare VD Aleksander Farstad hör av sig till MKSE.com och berättar att han tillsammans med sin bror Bård, som även han var med och grundade eZ, öppnat upp en ny verksamhet. Det är Crystallize, som kallas en modern headless e-commerce plattform för e-handel och olika subscriptions-tjänster. Sverige kallas en framtida viktig marknad för Crystallize när produkten nu ska ut på marknaden. Redan från start ska de första kunderna fått...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon