eZ CMS släpps i två nya varianter, Cardi och Stadium väljer systemet

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Samtliga ljuskällor inom Stadium butiker i Sverige, Finland, Danmark och Tyskland övervakas av Cardi. Det är 151 butiker och outlets totalt.De återfinns på en eZ Publish Platform numera och via ett helt eget, webbaserat gränssnitt ska man ha full kontroll i realtid över alla butikernas lampor och installationer. Man ser om de är igång eller har servicebehov. Stadiums butikschefer och installatörer från Cardi kan också kommunicera via systemet. Båda ska få systemmeddelanden när något är på gång. Systemet...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment