eZ Publish 4.5 släppt. Har ”egen App Store”, eZ Market

In Ibexa, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Peo Strindlund tipsar om att vårfloran av nya releaser även gäller norska eZ. eZ Systems har släppt en ny version av eZ Publish, eZ Publish 4.5. Releasen ståtar främst med ett nytt service network (för betalkunder, bättre SLA och öppenhet etc.) samt att produkten nu erbjuder ett REST API och asynchronous publishing, canonical links till egna sökmotorn och ett helt nytt databas schema. Dessutom vill inte eZ vara sämre än alla App Store copycast då de...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment