eZ Systems byter namn till Ibexa, magdansös äger domänen och varumärket upptaget

In Ibexa, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

eZ Systems behöver en nystart som Digital Experience Platform och berättar idag hur de byter företagsnamn till Ibexa. Det får MKSE.com veta via bolagets grundare Bertrand Maugain. Ibexa har även ett nytt fokus, som ska vara kundgruppen B2B-företag och att de numera är mer än bara content, de erbjuder stöd inom att transformera traditionell försäljning och strategi till "buying experiences". Namnbytet kan bli svårare än eZ trott däremot. Ibexa.com är redan upptagen av en aktiv magdansös...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon