Få nya eZ CMS kunder, men finnarna gillar CMS:et

In Ibexa, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Se där, några nya svenska eZ releaser. Det är de mindre bolagen Vizuera och Active Display som valt det norska CMS:et eZ Publish. I Sverige går det rätt segt för eZ, men ett snäpp längre österut går det bättre. Det bekräftar t ex ex-javautvecklaren Janne Kalliola från Exove. De har genomgående, både tekniskt-, användbarhets- och marknadsmässigt bedömt vilka CMS de vill rekommendera till sina kunder. Det ledde till att de enbart säljer WordPress, eZ, CodeIgniter, Drupal...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.