Fabege fick nytt EPiServer intranät av We Made You Look och Kaigan

In DAM, Intranät, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Här går MKSE.com och tyckte sig se en trend i att större byråer som F&B, Garbergs och Lowe Brindfors vill anställa teknisk CMS-kompetens direkt till moderbolaget. Det är logiskt då lejonparten av affären sedan länge varit digital och kunderna blir allt mer tekniskt förstående. De vet när de betalar för frontend, backend eller ren Photoshop-design/wireframes. Men då visar sig frilans/småbyrå/nätverkstrenden minst lika stark. Det är ack så svårt för de klassiska reklambyråerna (eller de mer digitala/interaktivt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.