Facebook Connect för Drupal i ny version

In Drupal, Facebook Open Graph, Google Voice etc, Liferay, Nyheter, XCAP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Facebook Connect FBC sägs ha framtiden för sig. Connectorn och community alternativet sprids nu så sakerliga även bland de större CMS:en.

Drupals modulära version från i januari 2009 har fått en uppdatering nu i maj. Modulen finns för både Drupal version 5 och Drupal version 6.

facebook connect

Pionjärkunden TV4 har berättat för Medievärlden att de valde FBC (istället för att köpa och implementera en egen Josh XCAP, Escenic Community Engine, Liferay, EPiServer Community 3 / Relate+ eller Google Friend Connect för den delen) då de var intresserade av att länka ihop sociala nätverk på internet med TV4:s produkter.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Thule Group släpper ny närvaro och D2C på Sitecore av Consid

Facebook Connect var tacksamt för att få läsarmedverkan utan att behöva bygga upp en egen community. TV4 är även nöjda att få ut videomaterial på Facebooks egna sajt.

TV4 ämnar vidareutveckla och vi bygga till fler funktioner framöver bl a att stärka kopplingen till den inloggades egna vänner, vad de har tittat på och kommenterat.
tv4play

Leave a Comment