Fackförbundet uppdaterar app, skapar ”facket på fickan”. 15 000 nya medlemmar direkt

In Android, Drupal, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Fackförbundet Vision har satsat på sin medlemsapp och sitt mobila stöd under pandemin. Consid berättar att de vidareutvecklat Visions app för att nå målet att bli betydligt mer digitala för samtliga av sina medlemmar. Med Vision-appen får medlemmar en total översikt av hela sitt personaliserade medlemskap - direkt i mobilen. Där kan medlemmarna t ex utnyttja sina förmåner eller komma i kontakt med Vision på olika sätt. När det passar individen. Vision fick under lanseringskampanjen 2020...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon