Familjebostäder uppdaterar webben med Visma Consulting

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Efter flera utrullningar i år har Familjebostäder lanserat en helt ny webbplats baserad på EPiServer CMS 7. Sajten ska innehålla tjänster som ska förenkla vardagen för Familjebostäders lokal- och bostadshyresgäster. Den nya responsiva sajten sportar en tydlig, välintegrerad medlemshantering (avtalsnr- eller personnummerbaserad) med "lockbeten" om vad som ryms där bakom, Google translate "fulöversättning" i footer, nyhetslistning med filtrering samt en del annat. Koncept och design av den nya webbplatsen har levererats av Söderhavet. Visma är ansvariga utvecklare och agerar framöver...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. 1. Du menar upphandlingen 2011 som Visma vann? Mogul var den FB hade innan den upphandlingen gjordes och Mogul var inte ens med i den upphandlingen vad jag vet…
  2. .se-adressen ägs av Göteborg stads kommunala fastighetsbolag Familjebostäder i Göteborg AB och .com-adressen ägs av Stockholm stads kommunala fastighetsbolag AB Familjebostäder, så det kanske inte är så mycket att välja på…

 2. Tack. Ja, i samband med den upphandlingen så släpptes en webb 2011. Senast vi skrev om kunden. Och domännamnhanteringen må vara som den är, men det är ändå ovanligt att dela på så pass lika domännamn två skilda aktörer emellan.

 3. Som kommunerna Habo och Håbo då… Först till kvarn är det ju som gäller när det kommer tilll domäner!

  Sen när det gäller den där upphandlingen 2011 så har du haft fel hela tiden, trots att Familjebostäder rättade dig bland kommentarerna på den artikeln! Den är ju offentlig så det är väl bara att kolla upp!? Visma tog den hösten 2011, och din artikel är från 31 maj 2011, dvs en månad efter att underlagen skulle ha varit inne från intressenter, och FB satt och tittade på dem när din artikel kom! De hade alltså INTE bestämt sig då!

  Sen så släpptes den gamla webben inte 2011, utan tidigare än så i och med att jag satt och jobbade med den redan 2010, och då hade den redan varit uppe en tid. Den siten var gjord av Mogul, ja, men innan 2011! Familjebostäder i Göteborg kanske släppte en ny 2011, men det är ju helt olika företag!

  Get the facts right, mam! Eller gör som du brukar, hitta på!

Leave a Comment