Familjeliv.se överger Polopoly för Drupal CMS

In Drupal, Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Stampens stora community Familjeliv.se sägs vara på väg att överge det två år gamla och floppade CMS-valet Polopoly för en Drupal 7 installation under 2012. Redaktionen ska ha uppgett att det är Drupal som styr stora delar av sajten idag. Polopoly hade sedan projektets början svårt att ersätta alla de customskrivna PHP-delarna för forum och annat. Valet av Polopoly kom även då Stampen av kostnadsskäl gärna ville se ett koncerngemensamt plattformsval den gången. Drupal har säkert...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Familjeliv (forum på Drupal 7) har hackats igen! För andra gången på en vecka! Ett troll dansar över forumet just nu!

  2. Kära Bokstavligen talat ett Troll , forumet är inte byggt på Drupal 7 utan Polopoly.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.