Familjeliv.se överger Polopoly för Drupal CMS

In Drupal, Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Stampens stora community Familjeliv.se sägs vara på väg att överge det två år gamla och floppade CMS-valet Polopoly för en Drupal 7 installation under 2012. Redaktionen ska ha uppgett att det är Drupal som styr stora delar av sajten idag. Polopoly hade sedan projektets början svårt att ersätta alla de customskrivna PHP-delarna för forum och annat. Valet av Polopoly kom även då Stampen av kostnadsskäl gärna ville se ett koncerngemensamt plattformsval den gången. Drupal har säkert...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Familjeliv (forum på Drupal 7) har hackats igen! För andra gången på en vecka! Ett troll dansar över forumet just nu!

  2. Kära Bokstavligen talat ett Troll , forumet är inte byggt på Drupal 7 utan Polopoly.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.