EPiServer 7.5, fast pris, infobyte, partner Easyweb, Nyheter, Optimizely/Episerver

Fast pris för EPiServer implementation en nyhet

In Easyweb, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström8 Comments

Nyblivna EPiServer Solution partnern Infobyte har börjat marknadsföra sig med devisen "Vi implementerar EPiServer till fast pris, snabbt och effektivt". Helt fasta priser vid EPiServer-installationer är tidigare ganska ovanliga i Sverige. De har vi främst sett vid installationer av små, hyr-CMS som Backnet, Contento, Sitoo, Easyweb, SEOCms, Sitedirect. Detta då EPiServer är en ytterst flexibel produkt, nästan en förlängning på .NET Framework 3.0, Microsoft .NET-ramverket, vilket historiskt inneburit ganska krävande beställare. Inte minst då beställarna vid...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Jag går ej in på kunder så. Det jag ville få fram är att detta är ingen nyhet. Utan ett sätt jag tror många jobbar med. Meridium har/hade sin lösning för komuner (komunmallar) Sogeti har/hade EPi-In-A-Box tror jag man kalla det.
  Vet kunden vad man vill ha och kan tala om det så tror jag alla Partner till EPiserver kan ge ett fast pris. och så gör.. Trygghet för kunden.
  Eller så vänder man på steken och tala om att detta får ni för denna summan. Dvs till ett fast pris.
  Eller som det oftast är, någonstans mittimellan.

 2. Martin, du har delivs rätt. Kan kunden inte presentera en specifikation så kan vi såklart inte lämna några fasta priser (på annat än det mest basala). Vi jobbar oftast med fasta priser antingen för hela projektet eller för specifika moment/moduler och det upplägget gäller inte bara EPi utan även Lemoon, Umbraco och SEOCMS (eller även för den skull de gånger kunden önskar skräddarsy helt från scratch). Bara det finns ett identifierbart behov som vi kan avtala om så är det inga problem.

 3. bra du förtydligar Pär, det är lite som jag sa så.. Det jag ville få fram är att detta är ingen nyhet. Utan som alla partner till EPiServer jobbar.

 4. Jag reagerade på att “fast pris” nämndes i en så kort reklamcopy som en AdWords-annons. Det förpliktigar. Men självklart tvingas säkert 4 av 5 EPiServer-projekt acceptera viss typ av fastprishantering till avtalsmässig kravmassa/backlog. Men inte ofta >innan< en kundrelation (offerering som RFQ, RFP, RFT eller RFI) har inletts.

  Ang. 4 av 5, detta gäller nog speciellt dessa tider då antalets EPiServer-partners är många och kunden har en aning mer makt än t ex goda år som 1998-2000 eller 2006-2008.

 5. Pingback: EasyWeb CMS för StEriksVardcentral.se

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.