Fasticon handlar upp ny UX och bättre konvertering

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Limetta berättar att de har inlett ett samarbete med rekrytering, bemanning och utbildningsföretaget Fasticon (en WordPress CMS användare) för att ta fram en ny webbdesign och bättre konverterande UX och inspiration. Den nya webbplatsen väntas släppas inom kort. “ - Idag finns flera sajter inom koncernen där två av dem ska slås ihop. Vi hoppas på så sätt förtydliga kommunikationen om ett bolag med flera olika affärsområden." Säger Mikael Mathison, projektledare på Limetta....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon