Fastighetsbolaget köper in ny plattform och identitet av Tietoevry

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tietoevry Digital Experience berättar att de är klara med sin kund Willhem AB:s nya webbplats. Willhem kallar sig en ledande aktör inom fastighetsbranschen och ska ha satsat på en mer modern och framtidssäkrad webb som skulle erbjuda en högklassig kundupplevelse 2023.

0 mdr
värderas bolaget till
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

” – Den nya webblösningen är ett led i att förtydliga vår position som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och hela processen fram till lansering. Med den nya webben kan vi arbeta mer dynamiskt med både innehåll och digitala tjänster, men framför allt ger den våra kunder och andra besökare en sammanhållen användarupplevelse.”

Säger Madeleine Wetterström, kommunikations- och marknadschef på Willhem.

Det nya webbutvecklingsprojektet innebar en omfattande omstrukturering av webbplattformens arkitektur samt siktade till att förbättra användarupplevelsen på mobila enheter och integrera en ny designidentitet.

Willhem AB ägs av första AP-fonden och har ett marknadsvärde om närmare 60 miljarder SEK. Willhem.se är en Optimziely CMS användare samt en användare av Hotjar och Imbox.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Tietoevry Create köper upp 1000 man stort bolag med PalmPilot-bakgrund