Fazer, Fiskars och Reima handlar upp Shopify Plus av ny ledande nordisk partner

In Shopify, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Finland älskar inte bara Salesforce, det finns även ett starkt, östligt fäste för Shopify Plus och D2C e-handel, visar det sig. Shopify Plus-partnern, men det något förvillande textilklingande namnet Woolman började för ett år sedan att gå in mot den svenska marknaden med sina erbjudanden inom: Migration från Magento 1 till Shopify Direct-to-Consumer eHandel Uppstart av e-handel Shopify-projekt webb Shopify-apputveckling Successmanagers Bolaget leds av Juha Harju och ska sysselsätta allt från designers till f.d. Magento-folk: "Som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon