Fem byråer slås samman till ett enda Resultify

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Campfire Marketing, PixelAnt, Ode Agency, IQQ och Resultify slås samman under ett och samma namn, Resultify. Syftet att så många byråer nu samlas ska vara att kunna fungera som "en partner" oavsett segment, målgrupper och kanaler. Gemensam faktor för byråerna är lokaliseringen i Skåne och Malmö. Alla tidigare delägarna blir delägare i det nya Resultify. Resultify AB har omsatt runt 28 Mkr och gick enligt senaste siffrorna back. Pixelant AB har omsatt 22 Mkr och visade 4% vinstmarginal, Ode...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment