Filippa K bygger ny PWA på Episerver, ökar antalet sidvisningar efter Covid-19

In Optimizely/Episerver Commerce, E-handel, Nyheter, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Mikael Björklund, Chief Operating Officer på Filippa K, berättar i ett nytt uttalande att trots att beteendemönstren förändrats kraftigt i kölvattnet av Covid-19 har det inte enbart varit till ondo. Filippa K tror inte på att akut sänka priserna eller enbart jobba med realisationer, som varit vanliga åtgärder inom industrin de senaste två månaderna. Modeföretaget Filippa K ska varit snabba under mars och april att anpassa egna utbudet, kollektioner och digitala kanaler (som de till stor del styr över från egna huvudkontoret) för att skapa vad de kallar ”seasonless fashion”.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Cake och 64 kunder till live på Centra headless e-commerce

För detta ska bland annat en ny Episerver progressive web app (PWA) tagits fram som på en single-page visar upp produkter som är hållbara, allmänt sustainable och återanvändningsbara. Samma typ av värden Filippa K har velat associera sig med de senaste åren. Den nya PWA-satsningen ska lett till en 30 procentig ökning av antalet sidvisningar sedan pandemin bröt ut.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Telia släpper första sajterna på egna Contentful, React-plattan, större mängd webbar flyttar inom kort
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss