Filippa K byter från Magento till Episerver Commerce?

In CXM, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Filippa K har haft en responsiv Magento e-handel levererad av Vaimo i snart fyra års tid, men det samarbetet verkar passerat sin bäst-före dag. Tidigare rekryteringsannonser om Magento expertis har ersatts med krav på kunskap och erfarenhet om inRiver PIM och Episerver Commerce. Trots att lösningen re-lanserades av Ingrid Söderlund samt dåvarande Ecommerce Manager (numera på Twilfit) så sent som för två år sedan. Då med en nya europeisk e-handelssatsning som främsta anledning till uppdateringarna. Vaimo har...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon