Fina kundreferenser för Sitevision

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver, SiteVision by edenstrom4 Comments

Java CMS:et Sitevision har tagit flera fina skalper de senaste två månaderna. Med de senaste kommunreferenserna är frågan om inte EPiServer har passerats som svenska kommuners favorit-CMS. Här är en lista över vårens lanserade sajter: Härnösand Energi & Miljö AB www.hemab.se Partner: Limepark Nynäshamn kommun www.nynashamn.se Partner: Limepark Dansportalen www.dansportalen.se Partner: - Bollebygd kommun www.bollebygd.se Partner: Pulsen Lidingö stad www.lidingo.se Partner: - Högbergsskolan, Tierp www.hogbergsskolan.se Partner: Limepark Härnösandshus www.harnosandshus.se Partner: Limepark Karlskoga kommun www.karlskoga.se Partner: -...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Lika lite som andra leverantörer berättar om samtliga sina affärer, lite mycket berättar vi om samtliga våra.

  Däremot är det ingen hemlighet att 100% av EPiServer-affärerna görs via partners.

 2. Lika lite som andra leverantörer berättar om samtliga sina affärer, lite mycket berättar vi om samtliga våra.

  Däremot är det ingen hemlighet att 100% av EPiServer-affärerna görs via partners.

 3. No offence Sami! Men erkänn att SiteVisions referenslista ser bra ut.

  Vore kul om EPiServers alla partners vart bättre på att berätta om alla nya webbar, så slipper jag flänga runt och leta. Det vet jag att även ni skulle tycka ;)

 4. No offence Sami! Men erkänn att SiteVisions referenslista ser bra ut.

  Vore kul om EPiServers alla partners vart bättre på att berätta om alla nya webbar, så slipper jag flänga runt och leta. Det vet jag att även ni skulle tycka ;)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.