Finja släpper loss en första B2B WooCommerce e-handel

In E-handel, Nyheter, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Finja Betong, som omsätter runt 0,7 mdr SEK med huvudkontor i Finja, har lanserat Finja Bemix e-handel med specialbruk för olika tillfällen. Företagets första B2B e-handel. Allt på en WordPress WooCommerce open source lösning bakom inloggning. "- E-handeln är ett viktigt komplement som ökar tillgängligheten och höjer vår servicegrad ytterligare. Det är ett betydande steg i vårt digitaliseringsarbete, som vi hoppas kommer att underlätta för kunderna." Säger Sebastian Törner, vd på Bemix i ett uttalande.  ...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon