Fler certifierar sig inom CX och Cloud under hemisoleringen

In Nyheter, Cloud / Förvaltning, CXM, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det verkar finnas intresse, möjlighet och studiero i de svenska IT-arbetarnas hemisolation. Allt fler svenska arbetstagare lägger upp "bevis" på Linkedin med loggor nya kunskaper de adderat till CV:t från institut som Youracclaim.com, Arcitura och Accredible. Troligtvis både då många spontana uppgifterna från kontorslandskapet försvunnit för att inte tala om all strökommunikation mellan olika arbetsmoment som eliminerats och frigjort extra tid. Dessutom kanske Covid-19 krisen fått vissa mindre studiemotiverade att accelerera egna utbildningstakten. Episerver tillhör de...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon