Fler erbjuder EPiServer offshore CMS-kompetens för svenska projekt

In Nyheter, Offshore development, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

EPiServer offshore CMS-kompetens för t ex projekt drivna från Sverige har börjat utannonseras. Nu även direkt hos konsultförmedlarna och inte enbart genom svenska IT-konsultbolag, där Cybercom (Kina och Indien), Valtech (Indien) och Sogeti (Indien) går i täten. Populära oDesk som MKSE.com tidigare skrivit om har fått in fler låglönekonsulter som erbjuder t ex EPiServer-konsultation. Det finns i skrivande stund seniora EPiServer configuration management-, utvecklings- och XHTML/PHP/MySQL/jQuery/AJAX-konsulter stationerade i: Indien (76,00 SEK - 122,00 SEK  / timme) Ukraina...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Du glömde Mogul som kör i Near-sourcing i Serbien med ett 20-tal Epi-utvecklare sedan över 3 år sedan.

  2. Har hört om det. Ja, det finns fler om man ska prata om alla som har utbildade kontakter/kollegor utomlands. Ciklum's erbjudande och t ex KnowIT.

  3. I södra Sudan finns ett helt läger med hungriga seniora Episerver arkitekter (.NET MCPD, MCSE, MCTS certifierade). De levererar alltid med högsta kvalitet (full unit-test coverage-garanti och uteslutande RUP bl a). Enda problemet vi har haft hittills är att alla kommentarer är skrivna i Ta bedawie (Google translate har inte det valet ännu tyvärr). Priserna är en förhandlingsfråga så klart, men betalar du mer än 2-3 risransoner per dag så blir du rejält blåst.

    Inga mer överbetalda “civ-ing”s som skyller på “agila” metoder när budgeten spricker och projekttiden dubblas.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.