Fler erbjuder EPiServer offshore CMS-kompetens för svenska projekt

In Nyheter, Offshore development, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

EPiServer offshore CMS-kompetens för t ex projekt drivna från Sverige har börjat utannonseras. Nu även direkt hos konsultförmedlarna och inte enbart genom svenska IT-konsultbolag, där Cybercom (Kina och Indien), Valtech (Indien) och Sogeti (Indien) går i täten. Populära oDesk som MKSE.com tidigare skrivit om har fått in fler låglönekonsulter som erbjuder t ex EPiServer-konsultation. Det finns i skrivande stund seniora EPiServer configuration management-, utvecklings- och XHTML/PHP/MySQL/jQuery/AJAX-konsulter stationerade i: Indien (76,00 SEK - 122,00 SEK  / timme) Ukraina... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Du glömde Mogul som kör i Near-sourcing i Serbien med ett 20-tal Epi-utvecklare sedan över 3 år sedan.

  2. Har hört om det. Ja, det finns fler om man ska prata om alla som har utbildade kontakter/kollegor utomlands. Ciklum's erbjudande och t ex KnowIT.

  3. I södra Sudan finns ett helt läger med hungriga seniora Episerver arkitekter (.NET MCPD, MCSE, MCTS certifierade). De levererar alltid med högsta kvalitet (full unit-test coverage-garanti och uteslutande RUP bl a). Enda problemet vi har haft hittills är att alla kommentarer är skrivna i Ta bedawie (Google translate har inte det valet ännu tyvärr). Priserna är en förhandlingsfråga så klart, men betalar du mer än 2-3 risransoner per dag så blir du rejält blåst.

    Inga mer överbetalda ”civ-ing”s som skyller på ”agila” metoder när budgeten spricker och projekttiden dubblas.

Leave a Comment