Fler tränar i hemmet, Träningspartner.se köper upp ny e-handel

In Omnikanal, E-handel, Nyheter, Sitedirect by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Den nordiska e-handlaren för träningsutrustning, Träningspartner.se, har uppgraderat egna lösningarna för e-handel till den senaste Sitedirect GO plattformen. Det är för både svenska traningspartner.se och norska treningspartner.no. De har allt från Löpband, Crosstrainer, Roddmaskiner, Motionscyklar, Spinningcyklar och Multigyms. Sitedirect ska även fått sälja en del konsultation utöver produktlicensen och förvaltningen, det genom Sitedirects egna team inom Xperience consulting. Träningspartner.se är en e-handlare som ska funnits länge på marknaden och har lång erfarenhet av bedriva försäljning via...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon